Despre produse

Cu formule complexe si ingrediente 100% naturale din categoria premium, produsele Jovis sunt perfectionate de-a lungul anilor, indelung testate de trecerea timpului si foarte apreciate de clienti. Un rasfat pentru piele si simturi in cel mai adevarat sens al cuvantului, un lux necesar.

Produsele noastre

 • Sunt realizate manual, in loturi mici, pentru pastrarea calitatii acestora.
 • Contin 100% ingrediente naturale, pure,  din surse atent selectionate: unturi si uleiuri de origine vegetală (shea, cocos, cacao, masline, migdale dulci, caise etc), extracte de plante, produse apicole, argile, flori, fructe etc.
 • Culorile se datoreaza exclusiv ingredientelor naturale folosite (plante, argila, sucuri de legume, uleiuri etc), nu folosim coloranti artificiali.
 • Produsele noastre sunt parfumate cu uleiuri esentiale naturale pure, ce le confera si proprietati aromaterapeutice, sau cu extracte aromatice natural.
 • Sunt complet lipsite de aditivi chimici sintetici cum ar fi aromele sintetice, conservantii, colorantii, intaritorii artificiali, detergentii sau surfactantii.
 • Toate produsele sunt biodegradabile, cu ambalaje biodegradabile sau reciclabile.
 • Toate produsele respecta legislatia in vigoare si sunt notificate la Comisia Europeana, cu analize si teste dermatologice efectuate la un laborator de specialitate.
 • Nu sunt testate pe animale, nu contin ingrediente testate pe animale si nici ingrediente de origine animala obtinute prin agresarea sau uciderea acestora. Singurele derivate animale pe care le folosim sunt produsele apicole si laptele.

Mai multe despre sapunurile naturale Jovis

Specializarea si volumul mare de muncă investita de noi in acest unic produs, sapunul natural, se materializeaza intr-o calitate foarte ridicata a produselor, precum si o gama foarte larga de varietati din care puteti alege, gama care acopera toate tipurile de piele si necesitatile acestora.

Deoarece sapunul natural este primul produs cu care am debutat si ne-am cucerit primii clienti, vom puncta in cele ce urmeaza cateva aspecte legate de calitatile care il fac deosebit.

 • Este realizat manual, prin procedeul traditional “la rece” in care temperatura de lucru nu depaseste 40 de grade, pentru a conserva cat mai bine proprietatile ingredientelor. Urmeaza perioada de maturare in care sapunurile se usuca in mod natural, timp de cel puţin o lună.
 • Are la baza numai unturi si uleiuri de origine vegetală, alese in proportii atent studiate, pentru un sapun foarte bland cu pielea, hidratant, spumant si cremos (ulei de masline, unt de cocos, unt de cacao, unt de shea, ulei de migdale, ulei de ricin).
 • Nu are ulei de palmier in compozitie, constienti fiind de dezastrul ecologic pe care il produce cultivarea lui la ora actuală. Desi uleiul de palmier este folosit la scara larga pentru fabricarea de sapun, noi am refuzat sa il incorporam in produsele noastre, fiind primii producatori de sapun din Romania care au adoptat aceasta atitudine eco-friendly.
 • Este foarte bogat in glicerina vegetala care se formeaza in mod natural in urma procesului de saponificare si asigura hidratarea si elasticitatea pielii (in cazul sapunurilor clasice, glicerina este extrasa pentru productia de creme si lotiuni, “dezbracand” sapunul de proprietatile sale naturale de hidratare).
 • Pe langa glicerina naturala formata, sapunul Jovis este imbogatit cu uleiuri vegetale pure adaugate la sfarsitul procesului de saponificare, special pentru a aduce un plus de hidratare si ingrijire pielii.
 • Sapunurile fac o spuma generoasa care permite folosirea acesteia pe post de spumă de ras, atat de catre femei cat si de catre barbati.
 • Datorita faptului ca sapunurile sunt realizate manual in loturi mici, folosind ingrediente din loturi diferite, acestea pot prezenta variatii minore de culoare si forma.