Termeni de utilizare

Navigarea, inregistrarea si plasarea unei comenzi pe site-ul Jovis Homemade Beauty reprezinta acordul tau cu termenii si conditiile prezentate în cele ce urmeaza.

Copyright

Continutul acestui site, informatiile si fotografiile, apartin exclusiv SC JOVIS COSMETICS SRL, fiind protejate de Legea dreptului de autor. Copierea, distribuirea sau folosirea acestora fara acordul nostru prealabil se pedepseşte conform legislatiei romane in vigoare.

Confidentialitate

Datele si informatiile personale oferite la inregistrarea sau plasarea unei comenzi pe acest site sunt confidentiale, fiind exclusa transmiterea acestora catre terti.

Informatiile furnizate pot fi folosite pentru transmiterea diverselor anunturi referitoare la site-ul nostru, noutaţi, promotii, oferte etc. Daca nu doriti sa primiti aceste notificari, te rugam sa ne anunti printr-un e-mail.

Oferirea unor informatii corecte, complete si actuale, pentru asigurarea unei livrări corespunzatoare a comenzii, este responsabilitatea clientului.

Preturi

Toate preturile produselor de pe acest site includ 20% TVA.

Conditii de returnare

Poti returna un produs cumparat de la noi in termen de 10 zile lucrătare de la primirea acestuia. Produsul trebuie returnat folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in ambalajul original, fara sa fi fost utilizat, deteriorat sau desfacut. Coletul se trimite pe adresa noastra (vezi contact) sau pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului. Inapoierea contravalorii comenzii se va face în cel mult 30 zile lucratoare de la data returnarii, prin transfer bancar sau mandat postal.

Limitarea responsabilitatii

Produsele Jovis Homemade Beauty sunt exclusiv pentru uz extern. Nu ne asumam responsabilitatea pentru folosirea lor necorespunzatoare, neatentiei in utilizare, nerespectarii recomandarilor de folosire si pastrare.

Litigii

Orice comanda plasata pe acest site are valoarea unui contract între vanzator si cumparator. Orice litigiu aparut între client si societate va fi rezolvat pe care amiabila. In cazul in care care rezolvarea pe cale amiabila esueaza, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari asupra acestor “Termeni de utilizare”, precum si a site-ului, preturilor, ofertelor si promotiilor, fara a fi necesara o notificare in prealabil a utilizatorilor.